luni, 24 octombrie 2011

Natural hair dye 1

Hey girls!
Azi o sa fie o postare foarte scurta:). O sa revin foarte curand cu postari mai elaborate si mai bine puse la punct!

Today will be a very short post:). I'll come back soon with more elaborate and better posts in place!


Nuante inchise!

- Hena (Lawsonia) este o plantă originară din Orientul Mijlociu care ajută părul să capete volum, strălucire şi supleţe, estompează primele fire albe, adaugă reflexe intense culorii naturale a părului şi împiedică îngrăşarea firului de păr. La magazinele naturiste se găsesc foarte multe produse care conţin această plantă. 
- Dacă folosiţi Hena sub formă de cremă, pentru început folosiţi o jumătate de lingură pentru a obţine un păr şaten-deschis. Mai târziu, încercaţi cu o cantitate mai mare (2 linguri) pentru o culoare de castaniu închis. O aplicare este suficientă pentru câteva săptămâni bune. 
- Praful de Hena, fie roşu, fie negru poate fi folosit dar necesită o aplicare foarte uniformă. Preparaţi o pastă folosind o ceaşcă plină cu praf de Hena şi o jumătate de ceaşcă cu apă caldă. Adăugaţi apoi treptat apa pentru omogenizare, apoi încălziţi amestecul la foc mic într-un ibric. Amestecaţi în continuu până aproape de fierbere, după care mai lăsaţi câteva minute pe aragaz. Luaţi preparatul de pe foc şi aşteptaţi să se răcească timp de 1 oră. Reîncălziţi uşor înainte de vopsire, apoi masaţi şi pieptănaţi bine părul (nu îl spălaţi înainte de vopsire). Acoperiţi-vă cu un batic vechi şi staţi o oră sau mai mult în funcţie de culoarea pe care o doriţi. Indiferent că folosiţi Hena cremă sau praf, clătiţi bine părul la final, până când apa iese curată.

Dark shades!
- Hena (Lawson) is a plant originating in the Middle East that helps hair to get volume, shine and flexibility, fade first white hair, adds natural color intense reflexes and prevents hair oily hair.The stores are so many natural products containing this herb.
- If you use cream as Hena, first use half a spoon to get ahair-light brown. Later, try with a larger amount (2 tablespoons) for a dark brown color. One application is sufficient for a few weeks.
- Dust of Hena, or red or black can be used but requires a veryuniform application. Prepare a paste using a cup full of powderand half a cup Hena with warm water. Then gradually add thewater mixing, then heat the mixture to a simmer in a pot. Stircontinuously until almost boiling, then to leave a few minutes on the stove. Take the preparation of the fire and wait to cool for 1hour. Reheat gently before painting, then massage and combyour hair (do not wash before painting). Cover yourself with ascarf old and spent an hour or more depending on the color youwant. Whether you use cream or powder Hena, the final hairrinse thoroughly until water comes out clean.

In curand o sa postez inca cateva metode naturale de vopsire a parului in nuante inchise dar de asemenea si pentru parul blond si roscat!

Soon will post a few more natural methods of hair coloring butalso dark shades and blond hair and red!
kisses!!!!

Un comentariu: