marți, 6 septembrie 2011

Hand Care tips

Hey girls!
Unghiile sunt printre cele mai importante partii din corpul nostru care atrag privirile.Unii oameni nu asteapta sa te cunoasca cu adevarat,sa vada ce fel de persoana esti ci te catalogheaza imediat dupa starea in care se afla unghiile.Astazi vom vorbi despre ingrijirea unghiilor acasa:)

Nails are among the most important part of our eye-catching body.Some people do not wait to meet you really see what kind of person you are but after the state categorizes the nails are. Todaywe talk about nail care home:)


Tip 1: pilirea unghiilor
~ unghiile se pilesc intr-o singura directie pentru a evita exfolierea lor ( nu folositi pila de metal, pentru ca agreseaza unghia)


Type 1: filing nails
~ filing nails in one direction to avoid peeling them (do not usemetal cell, for assaulting nail)



Tip 2: Dizolvantul
~ folositi intotdeauna dizolvant fara acetona si incercati sa nu atingeti cuticulele pentru a evita uscarea si craparea lor.
~ dupa folosirea dizolvantului, mainile trebuie spalate si hidratate dupa curatarea unghiilor


Type 2: solvent
~ Always use non acetone remover and try not to touch the cuticle to prevent drying and cracking.
~ After using solvents, hands should be washed and hydrated after cleansing the nails



Tip 3: Cuticulele
~ cred ca toate avem obiceiul prost sa taiem cuticulele, ceea ce nu e bine. Acestea au rolul de a proteja unghia. Ele sunt bariere naturale impotriva bacteriilor, deci prin taierea lor ne expunem la riscuri
~  ce ne facem atunci cand cresc prea mult?
* in primul rand, cuticulele trebuie hidratate pentru a evita uscarea si exfolierea lor ( in ziua de azi exista numeroase creme / uleiuri speciale pentru cuticule )
~ dupa aplicarea cremei se imping cuticulele catre baza unghiei cu un betisor de lemn.
NU TAIATI CUTICULELE!!!!


Type 3: cuticles
~ I think all have bad habit to cut cuticles, which is not good. Theyare designed to protect the nail. They are natural barriers against bacteria, so by cutting their risk exposure we
~ What do we do when they grow too much?
* First, cuticles should be hydrated to avoid drying and peeling them (today there are many creams / special cuticle oils)
~ After applying the cream to the nail to push cuticles with a wooden stick
.

DO NOT CUT CUTICLES!!


Tip 4: Curatarea unghiilor
~ intotdeauna inainte de a aplica lacul de baza, asigurati-va ca suprafata unghiilor este perfect curata, ( orice urma de grasime, crema determina cojirea prematura a lacului de unghii)
~ pentru a va asigura ca sunt perfect curate, inmuiati-le 5 minute in apa calduta, in care ati pus putin sapun lichid pentru maini


Tip 4: Clean nails
~ Always before applying the varnish, make sure the surface is perfectly clean nails (any fat, cream cause premature peeling nail polish)
~ To make sure they are perfectly clean, soak them in warm water 5 minutes, where you put a little liquid soap for hands



Tip 5: Tratament
~ pentru ca manichiura vostra sa reziste, folositi un lac de unghii fortifiant ca baza inainte de a aplica oja si apoi un strat protector deasupra. (stratul de baza are rolul de a preveni ingalbenirea unghiilor, cauzata de pigmentii din lacurile colorate)


Type 5: Treatment
~ For your manicure to last, use a nail fortifying the base before applying nail polish and then a protective layer on top. (base layerserves to prevent yellowing nails, caused by pigments in coloredlakes)



Tip 6: Aplicarea
~ intotdeauna trebuie sa aplicati lacul de unghii din numai 3 miscari. 
* prima data intinzi lacul pe centrul unghiei si apoi pe fiecare parte
~ optati pentru lacuri de unghii rezistente, astfel incat sa nu fiti nevoite sa stergeti unghiile mai des de o data pe saptamana ( dizolvantul usuca foarte tare cuticulele)


Type 6:
~ Always have to apply nail polish in only three moves.
* First stretch lake in the center of the nail and then on each side
~ Choose resistant nail varnish, so you do not have to remove nailsmore often than once a week (solvent dries very hard cuticles)



Tip 7: Retus
~ daca manichiura nu a iesit perfect si va-ti "pictat" si pe langa unghii, atunci inmuiati in dizolvant un betisor de vata si corectati micile greseli.


Tip 7: retouch
~ Manicure  if you did not come out perfect and your "paint" and around the nails, then soak a cotton wool in solvent and correctsmall mistakes.



EXTRA TIPS:
~ saptamanal, eliminati celulele moarte de pe pielea mainilor, folosind un scub pentru maini sau un sapun cu granule exfoliante
~ folositi o crema pentru maini in fiecare seara sau ori de cte ori simtiti pielea foarte uscata


EXTRA TIPS:
~ Week, remove dead cells from the skin of hands, using a scubasoap for hands or exfoliating granules
~ Use a hand cream every night or whenever you feel very dry skin



kisses!

4 comentarii:

  1. nice tips!! i agree with you that nails are very important

    http://fashionbymental.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. wow, nice post, thanks for the information. yes, nails are so important. i always look to the nails from other persons, it's so necessary that everbody has well-kept nails!
    thanks so much for your lovely comment, dear!
    wish you a nice evening.
    maren

    www.fashion-meets-art.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. great post, and fab tips!

    www.clothesmaiden.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere