miercuri, 1 iunie 2011

TATTOO

Doare?
Da!Intotdeauna doare cand va faceti un tatuaj.Culoarea este introdusa in piele cu ajutorul acelor,dar,niciodata nu doare atat de tare incat sa nu puteti suporta durerea.Durerea difera de la persoana la persoana si in functie de locul in care este facut.Cu cat sunteti mai relaxati procesul va fii mult mai usor de suportat.
Tatuajul se face fara anestezie si fara consum de bauturi alcoolice.

Tatuajele sunt aplicate cu ajutorul unei masini de tatuat,care a ramas aproape aceeasi cu cea  proiectata in 1896.Masina face ca un ac sau o combinatie de ace sa creeze o linie subtire si apoi sa aplice culoarea.



Timpul in care un tatuaj este facut are 2 factori majori : marimea si complexitatea simbolului ales.Un alt factor este zona corpului unde este facut tatuajul,de exemplu pe brate ia mai putin timp deoarece pielea poate fii instina pe cand pe burta ia mai mult timp deoarece pielea este deja intinsa...

Tatuajele sunt destul de sigure,de obicei se folosesc ace noi sau sterilizate,pigmenti,creme,manusi care se arunca dupa fiecare folosire.Pielea nu este afectata de tatuaj,unde acul a penetrat pielea se va forma o crusta care va cadea.Odata vindecat tatuajul (dureaza cam o saptamana ,dar difera de la individ la individ)el va fi protejat de noul strat d epiele care va creste peste,astfel va deveni o parte din noi pentru tot restul vietii.

Cu timpul tatuajele vor arata mai batrane,de altfel si noi:DCulorile nu se vor schimba mult,liniile se vor ingrosa putin iar liniile apropiate vor avea tendinta de ase uni(de aceea de obicei se evita detaliile).
In primele zile tatuajele se vor coji ca arsurile de soare,dar este perfect normal.Nu cojiti pielea,lasati-o sa faca ce trebuie singura.
Tatuajele vechi sau nedorite se pot acoperi cu unele noi,insa aceasta acoperire este limitata,deoarece  nu se pot pune culori mai deschise peste culori mai inchise  fara ca tatuajul cel vechi sa nu se vada.Tatuajul cel nou va fii intotdeauna mai mare si mult mai inchis la culoare decat cel vechi pentru a-l acoperi intregime.
end joy:)

Un comentariu: