marți, 20 mai 2014

sa vorbim despre...ASTEPTARI :(





Citate : “Asteptrile peste masura imbatranesc timpul” – Gabriel  Petru Baetan
“ Timpul sterge regretele pentru lucrurile pe care le-am facut. Numai regretul pentru ceea ce n-am facut nu-si va gasi consolare!” – Sydney J. Harris



        Asteptarile….de ce  avem atatea asteptari?...Avem asteptari de la ceilalti…chiar daca de cele mai multe ori ramanem dezamagiti deoarece nu fac cum vrem noi sau nu reactioneaza cum ne-am fii asteptat…de ce sa nu acceptam fiecare persoana asa cum e ea?.
        Asteptam mereu ceva mai bun sa se intample…si poate niciodata nu se va intampla…vorba aceea “Dumnezeu iti da dar nu iti baga si in sacosa”, deci de ce sa asteptam cand am putea sa facem ceva …sa actionam.
        Asteptam momentul potrivit sa facem ceea ce ne dorim…si poate acel moment nu va venii niciodata si pierdem si putinele ocazii care se ivesc deoarece nu e inca momentul…de ce nu facem noi ca fiecare clipa, minut, ora,zi din viata sa fie acel moment ?de ce sa nu profitam de fiecare ocazie?
      Asteptam tramvaiul, metroul, autobuzul, trenul…am ajuns la concluzia ca majoritatea timpului il dedicam asteptrilor, dorintelor si sperantelor… dar avem decat o viata…cand mai reusim sa ne bucuram? Cand o sa primim ce ne dorim daca noi mereu avem asteptari?...timpul trece asa de repede pe langa noi…viata se scurge si o sa ajungem la o anumita varsta in care vom regreta ca nu am actionat cand trebuia, ca nu am facut tot ceea ce ne am fii dorit ci doar am asteptat si am asteptat….
        Eu recunosc …mereu am asteptari…desi am suferit enorm…dar de azi m-am decis sa nu mai am asteptari decat de la mine …ca venii vorba…decat pe mine ma pot baza mereu!
HAI SA INCEPEM SA TRAIM VIATA LA MAXIM, SA NE BUCURAM DE FIECARE CLIPA , DE LUCRURILE SIMPLE…SA ZAMBIM MAI MULT…SA LASAM DEOPARTE ASTEPTARILE!!!!

Voi aveti asteptari?  Vi s-a intamplat sa ajungeti in  punctul in care sa va doriti sa nu mai aveti atatea asteptari?


9 comentarii:

  1. This is beautifully written well done

    http://tifi11.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos ai scris..ai dreptate in tot ce ai spus in articol, am ceva vreme de cand am luat decizia de a face cele ce ne sfatuiesti tu si e minunat!!!
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Great job on this post dear.



    I AM ALSO ON: Instagram @kennydaily, Bloglovin and Facebook (i follow back, just let me know your links)


    xoxo;
    What Kenny Hearts a Lifestyle Blog

    RăspundețiȘtergere
  4. Mă bucur că ai ajuns la aceeaşi concluzie ca şi mine în privinţa aşteptărilor de la cei de lângă noi, dar uneori este nevoie să lăsăm timpul să treacă, să asteptăm!
    Uneori a aştepta inseamna mult mai mult decât o pierdere de timp!!!(depinde pe cine aşteptăm sau ce aşteptăm)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da dar cand stii ca trebuie sa astepti?oare simti ca acel ceva sau acel cineva merita asteptarea?hmmm ..
      da si iti multumesc din suflet ca ai fost acolo mereu:*:* si chiar te rog sa ma tragi de urechiuse cand o iau iar razna:))

      Ștergere
  5. Hello grirl!!! Super post! Normal ca am asteptari, toata lumea are. Dar cred ca este important sa sti cand sunt realiste si cand nu, asta o inveti in timp, desigur. Evident ca oamenii sunt primii care ne dezamagesc si care au grija sa ne insele asteptarile, si nu stiu cum se face ca cu cat sunt mai apropiati cu atat te dezamagesc mai tare. Poate ca asteptarile noastre sunt mai mari :D
    Personal nu cred ca te poti opri din a avea anumite asteptari de la diferite persoane, sau de la viata. Si eu am zis la fel, gata! de azi nu ma bazez decat pe mine, dar nu merge asa. Cred ca el mai bine este sa pleci de la premisa ca oamenii nu sunt in mare parte resposnabili in ceea ce priveste pro,isiunile sau lucrurile pe care le fac. Inainte de a mai avea sperante ca cineva sau ceva o sa faca sau o sa se intample trebuie sa te gandesti si la ce sanse are sa nu faca sau sa nu se intample. Iar in situatia in care esti lasata balta nu vei mai fi atat de dezamagita.
    Te puuuup si succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc pentru ceea ce ai scris...si ai dreptate...dar ai observat ca unii oameni inteleg prin a fii "realist" = "pesimist"??
      ar trebui sa ne gandim asa cum pe noi ne dezamagesc anumite persoane...si noi cu siguranta ii dezamagim pe ei...ca nu ne ridicam la asteptarile lor...offf
      Te puup si tie mult succes!!

      Ștergere