duminică, 25 septembrie 2011

masks for the face of autumn [ 1 ]

Hey girls!
In sfarsit toamna si-a facut simtita prezenta. S-au terminat zilele calduroase de vara:( si de aceea o sa trecem la haine potrivite anotimpului in care ne aflam, machiajul si manichiura nu or sa mai fie pline de culoare ci potrivite toamnei:).
Datorita schimbarilor de temperatura tenul nostru va avea de suferit de aceea trebuie sa il ingrijim cu produse potrivite sezonului:) Mastile cosmetice speciale pentru toamna imbunatatesc culoarea si textura pielii, curata pielea in profunzime, inlatura celulele moarte si invioreaza tenul obosit. Exact lucrurile de care pielea ta are nevoie dupa un sezon extenuant de vara. De aceea mi-am propus sa va prezint o serie de masti speciale de toamna pentru ten:) iar acestea sunt ieftine si usor de preparat acasa:).


Fall finally made ​​his presence felt. Ended hot summer days (and therefore the clothes will go where we are right season, makeupand manicure or not to be a colorful fall but right:).
Because our skin temperature changes will suffer so you musttake care with appropriate products season:) special cosmeticmasks for fall color and improve skin texture, clean the skin deeply, removes dead cells and refreshes tired skin. The very things that your skin needs after a grueling summer season.That's why I wanted to present a series of special masks for the face autumn:) and they are cheap and easy to prepare at home:).



 Prima masca este cea cu struguri:)


* Strugurii sunt fructe foarte bogate in antioxidanti, ajutand la curatarea pielii si la indepartarea impuritatilor de pe piele. Aceasta masca are rolul de a face pielea sa devina mai catifelata si mai supla, redandu-i aspectul luminos si reintinerind-o. 
~ Ca ingrediente, ai nevoie de 10 boabe mari de struguri, de o lingura de suc de mere si o lingura de suc de portocale.
~  Zdrobeste struguriii si amesteca-i cu sucul de mere si de portocale. Cu ajutorul unui disc demachiant sau al unui bucati de vata intinde masca-lotiune pe toata fata, evitand zona ochilor. 
~ Lasa sa actioneze timp de 10 minute, dupa care clateste-ti tenul cu apa rece.


* Masca pe bază de struguri şi miere este unul dintre cele mai indicate tratamente pentru pregătirea tenului în sezonul de toamnă. 
*  acest tip de mască este indicat atât pentru tenul gras, cât şi pentru cel mixt. 
~. Pentru pregătirea măştii este nevoie de o linguriţă cu suc de struguri, o linguriţă cu suc de lămâie, o linguriţă de miere lichidă sau puţin încălzită. 
~ Toate ingredientele se pun într-un vas de plastic sau de ceramică şi se amestecă bine cu o spatulă de lemn. 
~ Crema obţinută se aplică pe toată faţă şi se lasă să acţioneze un sfert de oră. Este foarte important însă, ca înainte de aplicarea măştii, tenul să fie foarte bine curăţat, pentru a se evita încărcarea porilor cu produsele de machiaj
~După 15 minute de la aplicare, masca se dă jos, spălându-ne tenul cu apă din abundenţă. Masca, în afara faptului că ne curăţă tenul, ajută şi la hidratarea feţei şi la pregătirea pielii pentru trecerea la un nou anotimp.


The first mask is the grapes:)

* Grapes are fruits rich in antioxidants, helping to clean skin andremove impurities from the skin. This mask is designed to make your skin become softer and more supple, restore it to lookbright and rejuvenating it.
~ As an ingredient, you need 10 large grape berries, atablespoon of apple juice and a tablespoon of orange juice.
~ Struguriii crush and mix them with apples and orange juice.Using a cleanser or a disk pieces stretch cotton mask, lotion all over your face, avoiding eye area.
~ Leave on for 10 minutes, then rinse your skin with cold water.



* Mask based on grapes and honey is one of the most appropriate treatments for skin preparation in the autumnseason.
* This type of mask is indicated for both oily skin and for the joint.
~. Mask is needed to prepare a teaspoon of grape juice, one teaspoon lemon juice, one teaspoon of liquid honey or slightlyheated.
~ All the ingredients are put in a plastic or ceramic bowl and mixwell with a wooden spatula.
~ The cream obtained is applied on the face and leave on for aquarter of an hour. It is very important, however, that before applying the mask, the skin should be well cleaned to avoidloading the pores with makeup.
~ After 15 minutes of application, the mask is given below, wewashed the skin with water. Mask, except that cleanses the skin,helps to moisturize your face and skin preparation for moving toa new season.



Tips:



- Sucul proaspăt de struguri poate fi folosit ca demachiant pentru orice tip de ten
- Aplicaţi sucul de la cinci-şase boabe direct pe tenul plin de acnee şi lăsaţi să acţioneze 20-30 de minute. Clătiţi cu apă rece.
- Ştergeţi faţa ridată cu pulpa boabelor de struguri şi lăsaţi zeama astfel stoarsă să acţioneze 30 de minute. Clătiţi cu apă rece.
- Pentru a scăpa de tenul gras, amestecaţi sucul de struguri (circa 100 ml) cu un albuş de ou. Aplicaţi acest suc pe faţă cu ajutorul unui tifon şi lăsaţi un sfert de oră.
- Pentru tenul cu porii dilataţi şi puncte negre aplicaţi o mască din coji de struguri timp de 15-20 de minute, apoi masaţi uşor şi clătiţi cu apă călduţă.


TIPS:


Fresh grape juice can be used as a cleanser for all skin types
- Apply the juice of five to six grains directly on skin full of acne andlet it act for 20-30 minutes. Rinse with cold water.
- Wipe face wrinkled with pulp and let the grapes so the juicesqueezed to act 30 minutes. Rinse with cold water.
- To get rid of oily skin, mix grape juice (about 100 ml) with egg white. Apply this juice on the face with a gauze and leave a quarter of an hour.
- For skin with dilated pores and blackheads apply a mask ofgrape skin for 15-20 minutes, then massage gently and rinse with lukewarm water.



Stati pe aproape ca urmeaza alte masti foarte bune pentru acest sezon:X
 va pup!


Stay close to other masks going great for this season: X
  will kiss

Un comentariu:

  1. Wow ao cool msk really interesting I´ll copy the recipe is really cool..

    This is a great post God Bless you-..


    Sakuranko Blog
    My Facebook Page Fan

    RăspundețiȘtergere