vineri, 28 octombrie 2011

natural hair dye - red

Hey girls!!!

reddish shades

Henna is a plant with strong coloring property, which is whythousands of years is used for dyeing hair, skin and eventextiles. The active substance in this plant works by staining the proteins, so it is very effective in hair dye, which is composedlargely of proteins. Henna pigment content deposited on the hairand helps smooth the cuticle, which results in a shiny anddurable.

Colors you get are always using henna red, red. Although there are various shades of henna commercially, they are obtained by combining the henna plant with various additives. A very important thing is that 100% natural henna can color your hair is not black! Therefore, "black henna" is not far from a natural method of coloring hair.

How to use henna? First, it is necessary to strictly follow the directions on the package. Second, the color that you will getdepends on a lot of natural hair color and hair structure.Therefore, according to ehow.com, try henna first strand of hairon a "hidden", and if the results thank you, you can applythroughout hair. If you want a reddish tint, but not too strong, mixequal parts of powdered henna and chamomile
.

Nuante roscate

Henna este o planta cu proprietati puternice de colorare, motiv pentru care este folosita de mii de ani pentru vopsirea parului, a pielii si chiar a textilelor. Substanta activa continuta de aceasta planta actioneaza prin colorarea proteinelor, de aceea este si foarte eficienta in vopsirea parului, care este compus in mare parte din proteine. Pigmentul continut de henna se depune pe firul de par si contribuie la netezirea cuticulei, ceea ce are ca rezultat un par stralucitor si rezistent. 

Nuantele pe care le obtii folosind henna sunt intotdeauna roscate, rosiatice. Desi exista in comert diverse nuante de henna, acestea sunt obtinute prin combinarea plantei henna cu diversi aditivi. Un lucru foarte important este acela ca henna 100% naturala nu iti poate colora parul in negru! De aceea, "henna neagra" nu este nici pe departe o metoda naturala de vopsire a parului.

Cum folosesti henna? In primul rand, este necesar sa urmezi cu strictete indicatiile de pe ambalaj. In al doilea rand, culoarea pe care o vei obtine depinde extrem de mult de culoarea naturala a parului si de structura firului de par. Prin urmare, potrivit ehow.com, incearca henna mai intai pe o suvita de par "ascunsa", iar daca rezultatele te multumesc, poti aplica pe tot parul. Daca vrei o nuantare roscata, dar nu foarte puternica, amesteca parti egale de henna si pudra de musetel.

From what you see is good henna hair dye shades both brunettesand redheads:)
Kisses!
Steph:X

3 comentarii: