marți, 25 octombrie 2011

Natural hair dyeing - Blonde

Hey girls!

Plante pentru vopsirea părului blond

1. Reventul (Rheum palmatum), cunoscut şi sub denumirea de rubarbă, este o plantă care conferă părului şaten o nuanţă aurie, strălucitoare şi extrem de frumoasă. Puneţi într-un vas 3 mâini de rădăcini uscate şi măcinate de revent, sucul de la o lămâie şi câteva picături de ulei vegetal. Amestecaţi toate acestea cu 1 linguriţă de apă fierbinte, atât cât să se obţină o pastă. Spălaţi bine părul, clătiţi-l şi apoi întindeţi uniform pasta obţinută pe suprafaţa şi lungimea părului cu o pensulă lată şi moale. Acoperiţi apoi părul cu o cască de plastic pentru 45 de minute, după care spălaţi.

Blond hair dye plants

1. Rhubarb (Rheum palmatum), also known as the rhubarb is a plant that gives a touch golden brown hair, bright and extremelybeautiful. Place in a bowl 3 hands dried and ground roots ofrhubarb, lemon juice and a few drops of vegetable oil. Mix all with 1 teaspoon of hot water, so as to obtain a paste. Wash hair, rinse it and then spread the paste evenly on the surface and hair length obtained with a wide brush and soft. Cover hair with ahelmet then plastic for 45 minutes, then rinse.

2. Pentru decolorarea părului faceţi o infuzie foarte concentrată din 8-10 linguri de flori de muşeţel care se vor pune la 500 ml apă clocotită. Se acoperă pentru 15 minute, apoi se strecoară. Mai întâi se spală foarte bine părul, se clăteşte la fel de bine, iar apoi se limpezeşte cu infuzia concentrată de muşeţel. După aplicarea infuziei părul nu mai trebuie apoi nici clătit şi nici spălat. De asemenea părul nu se va şterge, ci se va usca cu aer cald. În acest fel decolorarea este asigurată.

2. To make a hair discoloration highly concentrated infusion of 8-10 tablespoons of chamomile flowers that will make 500 mlboiling water. Cover for 15 minutes, then strain. First wash your hair, as well rinse and then rinse with chamomile decoction. After applying hair infusion should then either not washed or rinsed. It also will not remove hair, but will dry with hot air. Thus fading is provided.

3. Dacă doriţi să vă schimbaţi culoarea părului în una mai deschisă puneţi la fiert o mână de frunze de măceş. Se fierb pentru 15 minute în 250 ml apă, apoi se strecoară. Se adaugă apoi sucul de la o lămâie şi se aplică pe păr după ce l-aţi spălat şi este încă umed. Menţineţi aşa câteva minute, apoi clătiţi-vă. Tratamentul se poate face săptămânal sau la fiecare spălat.

3. If you want to change your hair color lighter in one place at a handful of leaves boiled hawthorn. Boil for 15 minutes in 250 mlwater, then strain. Add the juice of one lemon and apply on hairafter you wash and is still wet. Keep just a few minutes, then rinse it all. Treatment can be done weekly or every washing.

4. Pentru un păr blond de invidiat folosiţi următoarea reţetă: puneţi în 50 ml votcă un vârf de cuţit de praf din flori de muşeţel şi un vârf de cuţit de rozmarin. Soluţia aceasta se toarnă într-o sticlă care se va ţine la întuneric timp de 15 zile, agitând des. După această perioadă preparatul se strecoară şi se pune în sticle mai mici. Se foloseşte de 2 ori pe săptămână la fricţionarea pielii capului şi a părului cu ajutorul unei perii de cap înmuiată în soluţie.

4. For blonde hair use the following recipe enviable: in 50 mlvodka put a pinch of chamomile flowers powder and a pinch of rosemary. This solution is poured into a glass will be held indarkness for 15 days, stirring often. After this preparation periodslips and placed in small bottles. Use 2 times a weekembrocation scalp and hair with a brush head soaked in solution.

5. Dacă doriţi un păr blond plin de strălucire cel mai indicat este să folosiţi ceaiul de gălbenele (Calendula officinalis). Puneţi 4 linguriţe de flori de gălbenele la 500 ml apă clocotită. Acoperiţi pentru 15 minute, după care strecuraţi. Clătiţi-vă cu acest ceai şi părul va primi reflexe galbene-roşietice. Adăugaţi preparatului şi puţin suc de lămâie şi părul va străluci.

5. If you want a glamorous blond hair is best to use tea marigold(Calendula officinalis). Put 4 tablespoons of marigold flowers in500 ml boiling water. Cover for 15 minutes, then strain. Rinseyour hair with this tea and will receive yellow-reddish reflections.Add lemon juice and a little preparation and the hair will shine.

6. Pentru un păr blond cu o strălucire naturală şi volum puneţi la fiert în 500 ml de apă 2 linguri de flori de floarea-soarelui mărunţite şi coaja de la 1 lămâie, timp de 15 minute. Se strecoară, apoi se mai pune şi puţin suc de lămâie.

6. For blonde hair with natural shine and volume put to boil in 500ml water 2 tablespoons chopped sunflower flowers and peel of 1lemon for 15 minutes. Strain, then longer and put some lemon juice.

7. Pentru un păr cu o nuanţă mai deschisă puneţi 2 linguri de frunze de măceş mărunţite la 250 ml apă. Fierbeţi 20-30 minute completând apa ce se evaporă, apoi strecuraţi şi adăugaţi 1-2 linguri de oţet. Acest amestec se aplică pe părul spălat, dar neclătit. Menţineţi 5 minute, apoi clătiţi. Repetaţi la fiecare spălat.

7. For hair with a lighter shade leaves Put 2 tablespoons ofchopped wild rose to 250 ml water. Boil 20-30 minutes filling the water evaporates, then strain and add 1-2 tablespoons ofvinegar. This mixture is applied to the hair washing, butpermanence. Keep 5 minutes, then rinse. Repeat for each wash.

Take care!
kisses!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu