marți, 18 octombrie 2011

Natural hair dye

Hey girls!
I know I missed some time on the blog but I had small health problems (and not because of the time I feel bad for anything: (
In previous posts we talked about hair fall ... about differentnatural masks and very cheap:) but changes in temperature are not the only factor that assaulting our hair ... and paints ofcommerce which are full of chemicals.
The best hair dye products are 100% plant derived. Next I will present the most popular plants used for dyeing hair, shadesboth open and closed for the hair.: D




Hey girls!
Stiu ca am lipsit ceva timp de pe blog dar am avut mici probleme de sanatate:( si din cauza timpului urat de fara nu am chef de nimic:(
In postarile trecute am vorbit despre ingrijirea parului toamna...despre diferite masti naturale si foarte ieftine:) dar schimbarile de temperatura nu sunt singurul factor ce ne agreseaza parul...si vopselele din comert care sunt pline de chimicale.
Cele mai indicate produse pentru vopsirea părului sunt cele obţinute 100% din plante. În continuare va voi prezenta cele mai cunoscute plante folosite pentru vopsirea părului, atât pentru nuanţele deschise, cât şi pentru cele inchise de păr.:D


Herbal hair dye dark shades:
1. - One of the most popular recipes for dyeing hair is dark walnutleaves.
~ Place 2 tablespoons of walnut leaves in 100 ml of 40 degrees.
~ Hold for 2 weeksthen strain.
~ Place the smaller bottles.
~ Use 2 times a week frecţionarea scalp and hair with a brushsoaked in this solution.




Plante pentru vopsirea părului în nuanţe închise:
1. - Una dintre cele mai cunoscute reţete pentru vopsirea părului în culori închise este cea cu frunze de nuc. 
~ Se pun 2 linguri de frunze de nuc la 100 ml alcool de 40 grade. 
~ Se ţine timp de 2 săptămâni, apoi se strecoară. 
~ Se pune în sticle mai mici. 
~ Se foloseşte de 2 ori pe săptămână la frecţionarea pielii capului şi a părului cu ajutorul unei perii înmuiate în această soluţie.


2. - Boil a handful of walnut shell, until you get a dark solution, thenrinse your hair with this solution and let it act.
* I used it on myself but that instead we used walnut shells leaves:)After washing with normal shampoo rinse me with this sat 5-10 min infusion and then so gently touch my hair with a towel:)
* The hair is a shade darker than natural color:) and the sun isreddish reflections:)
* The hair is healthy, gain weight and harder to dandruff nor put it:)




2. - Se fierbe un pumn de coaja de nuca, pana ce obtii o solutie de culoare inchisa, apoi clateste-ti parul cu aceasta solutie si las-o sa actioneze.
* Pe acesta l-am folosit si eu decat ca in loc de coji de nuca am folosit frunze:) Dupa spalarea normal cu sampon ma clateam cu aceasta infuzie si stateam 5-10 min asa dupa care imi tamponam usor parul cu prosopul:)
* Parul are o nuanta mai inchisa decat  culoarea naturala:) iar la soare are reflexii roscate:)
* Parul este mai sanatos, se ingrasa mai greu iar de matreata nici nu se pune vorba:)


stay close one to follow other natural infusions of dyeing hair:blond, red:)


kisses!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu